Извор:Фото. АТА имагес

ПРЕТИЛА ЈОЈ ШИШАЊЕМ: Певачица изнела детаље сукоба са Аном

Извор: Нпортал

28.09.2024.

13:11

ПЕВАЧИЦА Ана Николић прославила свој 46. рођендан, а такође се помирила и са својим изабраником композитором Гораном Ратковићем Ралетом.

Ана је после бурног раскида рођендан прославила управо са Ралетом. 

Ана није скидала осмех са лица, Рале је све време био уз њу, а детаље са прославе објавила је на свом Инстаграму.

Певачица Оља Бајрами је проговорила о односу са колегиницом Аном Николић:

Оља Бајрами је открила како је започела везу са Ралетом.

- Ти причаш о Ралету? У октобру 2015. године су се мој менаџер Енес и менаџер Шеки договорили да ја и Шекијев певач снимам песму ‘Битанга и принцеза’. Ми тада идемо у студио код Ралета, он у том периоду није ништа радио у студију, имао је разлаз са Индиром, био је у дуговима због задњег албума. Тада смо се упознали, чинио се јако интересантним, занимљивим, музикалан је, што се тиче музике сви певамо његове песме, стварно је генијалац. Ја сам то снимила, платила колико то кошта и ћао. Након пар дана ме зове Шеки и каже ми да морам ићи поново код Ралета да снимим једну реч коју Рале није снимио, ја реко не могу да идем у Србију, снимићемо овде, па да му пошаљемо, каже ми да не може тако. Ја сам са Енесом отишла код Ралета и одмах сам видела да је навлакуша чиста. Није мене нико на силу довео, али прилике и не неприлике које су ми се издешавале у том временском периоду када сам била и живела крај Горана нису биле лепе и немам шта да ти причам. Не бих да пљујем у бунар из ког сам воду пила иако заслужује све најгоре да кажем о њему - рекла је. 

Оља је открила да јој је Ана претила: 

- Она је испала некоректна, претила ми је силовањем навијача, шишањем на ћелаво. Никада ми у животу нико у Београду ни пола ружног погледа није усмерио. У Београду сам од своје 16 године, имам своје пријатеље, певам, снимам, долазим на емисјие, никада ме нико није ружно погледао. Када ми претиш, онда идемо 1 на 1. Ја сам назвала кога сам требала и рекла ‘Сто новинара желим испред те и те адресе десило се то и то’. То су новинари спремили и испала је помпа. А она има такође нека новинарчиће који сада пишу против ње. Видела је да је набасала на рогатог овна. Ово није моја животна исповест, то је направљено да тако буде због неких других ствари. Ја сам се чула са њој једно јутро и стварно смо се испричале, извређале смо се на почетку, али смо се онда испричале и извиниле једна другој и рекла сам јој хвала што ме је спасила и више се никада нисмо чуле. То је намештено од њега, није добио оно што је хтео. Јако је интелигентан, ја га познајем, знам унапред шта ће да уради - закључила је за домаће медије.

(Ало)