Извор:Фото: АТА имагес

"ПРИВИЛЕГИЈА ЈЕ ИМАТИ МЛАЂЕГ": Верица о браку са Вељком

Извор: Нпортал

28.09.2024.

14:00

МОДНАкреаторка Верица Ракочевић остварена је на сваком пољу. Саградила је успешну каријеру, важи за праву даму. Има 76 година, седморо унучади, троје деце и мужа који је од ње млађи тридесет и пет година.

У разговору за "Блиц" је открила  детаље из свог живота, али и како се слаже са супругом Вељком Кузманчевићем.

Верица изгледа феноменално за своје године, а када је реч о коментарима на рачун њеног изгледа и разлике између Вељка и ње, модна креаторка не обраћа пажњу: 

- Занима ме мишљење породице и блиских пријатеља, туђе не. Имам стандарде по којима живим, естета сам. Волим да изгледам лепо. Довољно сам паметна да од себе нећу правити мајмуна. Нећу да кажем у складу са својим годинама, не волим ту реченицу, јер не живим у складу са својим годинама. Имам 76 година, бака сам, имам седморо унучади, троје деце, мужа. Привилегија је имати 35 година млађег мужа, држати живот чврсто у рукама. Свака жена воли да јој неко каже да је лепа, трудим се да не искочим из колосека. Жена која је стабилна и задовољна не може да искочи из колосека.

Вељко и Верица често путују кампером, живот им је права бајка: 

- Кампер је много већи простор него соба у апартману. Ви у камперу имате два француска лежаја, кухињу, купатило, али немате обавезу да идете на доручак са 100 људи. Ако сте у ризорту, ви морате у 2-3 на ручак, на вечеру у одређено време, то у камперу не морате. Проводите време са људима са којима желите да га проводите. Направила сам искорак прошле године. Ишли смо у “најлускузнији ризорт”, Бог зна какав. Окупали смо се два пута у мору, јер је плаже била катастрофа, од хране смо јели јаја, виршле. Причам о јако скупом ризорту, а нисмо појели ни рибу за тих 10 дана. Када смо у камперу не пада ми на памет да кувам. Вељко воли страшно да кува, он купи рибу и направи. Он је неколико пута спремао ручак.

Модна креаторка истакла је да не воли да кува, те више одлазе да ручају у ресторану: 

- Ретко кувам, преко недеље смо у ситуацији да ручамо у граду у ресторанима, што баш и не волим. Када смо код куће, како не волим месо, једем га, али га не волим, а Вељко је месождер, а ја кувам боранију, грашак, сатараш, пасуљ, купус, разно поврће, он каже: „Идем ја код маме једном недељно да се наједем лепо као човек.“ Када дођу унуци, они воле палачинке. Немам то оптерећење, ако ми се кува, онда кувам, ако не, онда наручимо и уживамо – испричала је Ракочевићева.