Извор:Фото: З. Јовановић, Н. Кнежевић

Ухапшен бивши муж адвокатице Боровић - дошао до њеног стана

Извор: Нпортал

28.09.2024.

15:53

ПОЗНАТА београдска адвокатица је још у мају ове године пријавила бившег супруга да ју је, наводно, после свађе физички напао, након чега му је изречена мера забране приласка и комуникације.

Београдска полиција ухапсила је И. М, бившег супруга адвоката Ирине Боровић, и против њега поднела пријаву за насиље у породици јер је, наводно, прекршио привремену судску меру да прилази Ирини Боровић, и дошао до њеног стана.

Позната београдска адвокатица је још у мају ове године пријавила бившег супруга да ју је, наводно, после свађе физички напао, након чега му је изречена мера забране приласка и комуникације.

BloombergAdria.com

Ирина је ћерка познатог адвоката Боривоја Боровића, а незванично се сазнаје да је до свађе између бивших супружника дошло када је И. М. дошао по дете.

BloombergAdria.com

- Прво основно јавно тужилаштво у Београду примило је изречену хитну меру забране прилажења и комуницирања коју је донео полицијски службеник ПС Савски венац у односу на И. М. (39) према жртви И. Б. Имајући у виду да из прилога достављених уз наведену хитну меру произлази да учинилац чини физичко и психичко насиље према жртви, Прво ОЈТ у Београду предложиће суду да се хитна мера продужи сходно Закону о спречавању насиља у породици, након чега ће донети одлуку о евентуалном покретању кривичног поступка према учиниоцу - саопштено је тада из Првог основног јавног тужилаштва у Београду.

BloombergAdria.com

Ирина Боровић и И. М. венчали су се 2015. године, а име И. М. је поменуто и током суђења Беливуковом клану. Наиме, заштићени сведок Срђан Лалић је, током једног испитивања, на питање оптуженог Милоша Будимира ко му је поклонио скупоцени ролекс, одговорио да је то учинио И. М. 

(Телеграф)