Извор:Фото: Профимедиа

У АУТУ,САТ И ПО: Меланија проговорила о првом путу с Трампом

Извор: Нпортал

28.09.2024.

17:08

"НИКАКВЕ друге буке, нема других људи. У то је време је већ био познат као славна особа, па је било јако лепо једноставно бити насамо с њим."

Према њеним речима, Трамп је у време њиховог упознавања већ био познат као угледни пословни човек па због тога нису могли отићи у ресторан, кафић или биоскоп.

Меланија Трамп је након дуге две године дала први интервју. Бивша прва дама тренутно промовише своје мемоаре па се тако присетила и првог састанка са бившим председником САД Доналдом Трампом.

BloombergAdria.com

Према њеним речима, Трамп је у време њиховог упознавања већ био познат као угледни пословни човек па због тога нису могли отићи у ресторан, кафић или биоскоп. Тако ју је Трамп одвео негде где могу имати приватност. Заједно су отишли разгледати имање које је намеравао да купи, а Меланија је тај први спој описала као врло леп.

- Зато што смо били сами у ауту око сат или сат и по. Никакве друге буке, нема других људи. У то је време је већ био познат као славна особа, па је било јако лепо једноставно бити насамо с њим. Волела сам визију коју је имао. И повезаност коју смо имали. Било је врло посебно - исприча је за Фоx Неwс.

BloombergAdria.com

Осим тога, Меланија је открила и како је изгледала њихова веридба.

- Био ми је рођендан. И била је Мет Гала. Све у једној вечери. Већ смо били код куће, обоје у гала издањима - присетила се.

Бивша манекенка, пореклом из Словеније, упознала је Трумпа 1998., а пар се венчао 2005. Следеће године родио им се син Барон.

(24сата)