Извор:Фото: АТА имагес, Друштвене мреже

"УПЛАТА НА РАЧУН": Милица Дабовић продаје интимне слике

Извор: Нпортал

28.09.2024.

17:44

МИЛИЦА Дабовић, бивша кошаркашица изненадила је све поруком на Инстаграм профилу.

Наиме, Милица Дабовић, која продаје интимне слике на сајту за одрасле сада је имала обавештење за све оне који су имали проблема да се претплате на платформе на којима поставља провокативни контент.

BloombergAdria.com

- Ако не можете да се претплатите на неку од платформи, пријавите у инбокс за видео позив. Уплата на рачун - написала је Дабовићка.

Подсетимо, након што су на друштвеним мрежама освануле интимне фотографије, бивша кошаркашица се огласила за "Блиц" и открила да је се иза свега крије освета њеног бившег партнера.

- У питању је освета мог бившег. Направио ми је пакао - рекла је Милица тада поводом спорних слика које су освануле на Твитеру, а на којима је потпуно нага.

На спорним фотографијама је Милица потпуно нага, а након тога се огласила и истакла да грешке из прошлости и даље плаћа.

- Мислила сам да сам у животу стварно све прошла и доживела, да сам урадила многе глупе ствари и повукла катастрофалне потезе. Мислила сам да сам све то дебело платила и да сам негде отплатила тај дуг, тај данак мојој наивности, мојој силној жељи да као и свака жена улепшам ствари и покушавам да гајим нешто што је давно увенуло. Мислила сам да је ноћ коначно прошла и да су за мене дошли нови дани јер сам после свега лошег што сам доживела променила све... али нажалост своје грешке и даље плаћам, и то увек највише цене. Знате ме сви, нема те ствари која о мени није речена и написана, знате колико ме ни медији никада не штеде, кажу да сам им добар материјал, да се добро продају вести о мени... никада нисам тужила, нити давала деманте, једноставно није ме занимало ко ће шта да напише или објави.

- Сада вас први пут молим да не дате простора оваквим јадницима, да не дозволите да ово постане оружје мушкараца како би понизили ону коју су до јуче волели највише на свету, да им не дозволите да се овако свете, јер ово је заиста најпримитивнији могући облик људског постојања. Таман када помислим да је лист који сам окренула коначно донео мир и стабилност деси се неки дух прошлости. Деси се особа која искористи све твоје слабости, деси се мушкарац који из своје немоћи уради неопростиво, покаже колико је заиста мали. Замислите колико треба да будете јадни и очајни да поделите фотографије нечије интиме? Али нажалост живимо у времену када је и овај вид насиља над женама некажњен. Код нас је све некако поремећено, ми смо навикли да је жена увек крива а епитет ку**а свакодневица... Замислите шта би било да жене објаве све фотографије полних органа мушкараца које су добиле из чиста мира - али са именом и презименом! Замислите која би то катаклизма била, скандала, развода и насиља..

BloombergAdria.com

- Ја и даље стојим подигнуте главе, борим се за своје идеале и радим најбоље што знам. Не кажем да сам безгрешна и не знам такву особу али вас молим за фер плаy. Ми жене треба да се држимо заједно, ово је ера неких много покварених мушкараца, ово је ера великог насиља над женама, ово је друштво примитиваца, част изузецима.

(Блиц)