Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"КО САМ ДА БРАНИМ" Син јединац отишао у САД код бившег мужа

Извор: Нпортал

28.09.2024.

20:34

"РЕКАО ми је да никада није припадао овде и да зна да ће му тамо бити боље. Отишао је, било је тешко."

Глумица Љубинка Кларић због бившег мужа Небојше Јовановића напустила је домовину и започела нов живот преко океана, али брак, нажалост, није успео.

Љубинка је сина Косту добила у браку са Небојшом, финансијским консултантом који живи и ради у Сједињеним Америчким Државама.

BloombergAdria.com

Глумица је недавно за домаће медије причала о одвајању од сина Косте (14), који је након тешког периода и борбе против зависности од видео игара, одлучио да се одсели из Србије и почне да живи са оцем у Америци.

BloombergAdria.com

- Сам доказ да нисмо у том смислу везани, посесивно, јесте да је Коста отишао у Америку у јуну код тате и тамо уписао 8. разред и одлучио је да настави школовање тамо. Грозно сам све то поднела, још увек подносим, али он је толико срећан тамо, он каже да нема шта да тражи овде поготово после догађаја који су се десили. Рекао ми је да никада није припадао овде и да зна да ће му тамо бити боље. Отишао је, било је тешко. Прво нисам разумела, требало је да буде распуст, а он је уписао школу. Јако ми недостаје, наравно, зато што смо били усмерени једно на друго, а онда искључите тај тренутак родитељске себичности и кажете "Ко сам ја да му стајем на пут срећи?" - рекла је Љубинка Кларић за "Нову".