Извор:Фото: Н. Фифић, Антонио Ахел/АТА имагес

"Педесет година пушим, а и даље сам здрава крава"

Извор: Нпортал

29.09.2024.

11:25

ИСТАКНУТА српска глумица Тања Бошковић (71) важи за изузетно неговану жену којој године не могу ништа.

На друштвеној мрежи ТикТоку појавио се снимак где она открива тајну свог младоликог изгледа и како успева да у осмој деценији остане тако витална и сачува своје здравље.

- Пушим 50 година, али сам и даље здрава крава. Не пијем лекове и немам никакве интервенције ни унутра ни споља, али се молим Богу. Идем у цркву и трудим се да будем боља од себе, а умем да будем рђа какву земља не држи, па се кајем. Кајем се, а молитва ме лечи. Не разбољевам се, 71 годину имам, а кијавицу нисам имала 30 година - рекла је глумица.

- Размишљала сам о томе да се замонашим. Међутим, мора човек да буде свестан својих немоћи. Ја немам моћ послушања, то је велики дар, а ја сам била бунтовница у младости. Али постоји нешто у креативном бићу крајње непослушно. Да не бих и ја добијала батине, јер нико мени други не треба да ме кажњава, сама то најбоље чиним, престала сам да маштам о монашком животу - рекла је Тања за "Глорију" осврћући се на своју веру у којој проналази снагу и утеху.

Недавно је изјавила да ужива у пензији и да игра по Србији своју представу "Успомене Саре Бернар".

- Лето проводим на мору. Уживам да играм Сару Бернар, а добили смо позив за гостовање у Канади. То је за мене нешто посебно. Пуно играмо ту представу свуда по бившој Југославији. Били смо на Косову и Метохији и у Сарајеву. Позориште, то вам је, дете моје, један други свет - рекла је глумица, преноси Курир.

BloombergAdria.com

 

Уметницу глума у серијама и филмовима више не занима, већ остаје верна позоришту. Тренутно ради на мјузиклу "Балкан експрес" а редитељ Даријан Михајловић рекао је да је Тања најјача спона између представе и истоименог филма и због тога има посебан значај за цео ансамбл.