Извор:Фото: Профимедиа/Инстаграм/принтскрин/192_rs

ПОГИНУЛЕ 2 ДЕВОЈКЕ Младић (21) изгубио контролу над возиолом

Извор: Нпортал

29.09.2024.

12:06

22-годишњи возач "аудија" изгубио контролу над возилом

Две девојке из Ваљева погинуле су у тешкој саобраћајној несрећи која се око 4 сата након поноћи догодила у селу Бранковина, на магистралном путу Ваљево-Шабац. Још три особе тешко су повређене у слетању с пута аутомобила у којем су биле и настрадале Ваљевке.

Како се сазнаје, саобраћајна несрећа се догодила тако што је 22-годишњи мушкарац, који се налазио за воланом аутомобила “ауди А4”, крећући се из правца Ваљева ка Коцељеви, изгубио контролу над возилом и слетео у канал с десне стране пута, након чега је ударио у пропуст.

Несрећа се догодила у делу Бранковине, на узбрдици у благој кривини у лево, где су се и раније догађале теже саобраћајне несреће.

Услед последица директног удара у бетонски пропуст, како се сазнаје, на лицу места је настрадала 23-годишња Ваљевка која се налазила на месту сувозача, а живот је изгубила и њена 24-годишња суграђанка, такође путница у “аудију”.

Преосталих троје, који су се налазили у аутомобилу, задобили су тешке телесне повреде и пребачени су у Ургентни центар болнице у Ваљеву, док је возач, како се сазнаје, транспортован за Београд.

Полицијски увиђај је обављен, настрадали су идентификовани, а надлежни правосудни органи су наложили и истрагу која треба да открије узрок ове саобраћајне несреће.