Извор:Фото: АТА имагес

"НИСИ ПОСТИГЛА НИШТА КОНКРЕТНО" Сукоб Сање и Јелене

Извор: Нпортал

29.09.2024.

12:28

У СТУДИЈУ је било врло напето.

Сања Маринковић већ две деценије води чувену емисију " Магазин Ин", у којој су гостовале бројне регионалне звезде. Сада је испливао снимак емисије из 2003. године, у којој је гостовала певачица Јелена Карлеуша.

Сања Маринковић је оштро коментарисала Јелену Карлеушу, што је изазвало велику реакцију на друштвеним мрежама. Карлеуша је одговорила на критике, истичући да је Сања можда слабо информисана о њеном успеху.

@svegamojati 2003 source : youtube . link: https://youtu.be/_CqEiOSP7i0?si=Rlp6_lujj3d7eekN . #karleusa #2000sthrowback #fyp #srbijatiktok #estrada #trowback #viral #jelenakarleusa #karleusastar #jk #majka #alphaiomeg #alpha #jkomtervju #karleusaintervju #sanjamarinkovic #pinktv #pinkkarleusa ♬ original sound - svegamojati

- Ко је крив што још ниси постигла ништа конкретно?“ упитала је Сања, на што је Јелена узвратила: „Ко каже да нисам постигла ништа? Имаш ли неки конкретан пример? - Тиме је алудирала на недовољну припремљеност Сање за интервју.

Сања је додатно узрујала Јелену питањем да ли размишља о будућности или је то питање за њену мајку Дивну. 

Јелена ју је у питала да ли зна ко јој је гост и како може да јој постави таква питања. 

Видео њиховог сукоба постао је виралан на ТикТоку, где су коментари указивали на то да је Сања показала непрофесионализам током емисије и да је било очигледног сукоба између њих. Сада је на вама да процените шта је тачно.