Извор:Фото: АТА имагес

МАНДИН СИН НАПУНИО 18: Емотивна порука маме Ање (ФОТО)

Извор: Нпортал

29.09.2024.

15:11

"КАД пре 18", написала је глумица.

Глумица Анастасиа Ања Мандић, супруга покојног Милорада Мандића Манде, објавила је на Инстаграму слику на којој се налазе она и њен супруг из млађих дана и дирљивим описом честитала њиховом сину 18. рођендан.

- На данашњи дан овај момак и ова девојка постали су родитељи. Срећан рођендан, Андрија! Кад пре 18 - написала је глумица.

Прослављени српски глумац Милорад Мандић Манда преминуо је 2016. године од последица срчаног удара. Ања је после његове смрти у једној емисији открила да јој је син Андрија велика подршка и да има посебан однос с њим.

- Ми смо добар тандем одувек били, па смо тако и наставили. Имамо један врло отворен и нормалан однос који гајимо - рекла је она.

BloombergAdria.com

Откад јој је супруг умро, одлучила је да промени поглед на живот, јер је многе ствари спознала када је остала без њега.

- Стицајем околности сам престала да бринем, јер сам схватила да је брига заправо будуће време и нешто што је непожељно. Брига те нађе када она хоће. Ми толико времена потрошимо на то да ћемо нешто пропустити, некоме се замерити, да ћемо јурити за нечим, а у ствари, ја мислим да се само треба вратити себи и пробати себи да угодиш кад год је могуће - рекла је Ања и добила громогласан аплауз.

BloombergAdria.com

Одлазак супруга пао јој је тешко, међутим морала је да настави даље.

- Ја себе не питам тешка и велика питања. Ја живим од данас до сутра и кажем себи да лепо дишем, ходам, имам свој посао, верујем себи да ја то могу, имам Андрију, имам пријатеље и све ће бити добро. Морам да наставим да живим свој живот - била је искрена Ања.

(Курир)