Извор:Фото: АТА имагес

"Крила сам да ми је ЈК сестра! Нити се чујемо, нити дружимо"

Извор: Нпортал

29.09.2024.

19:15

"БИЛО би глупо да било ко каже нешто лоше о жени која је тренутно на свом врхунцу и зениту. Може то некоме да се допада или не, али бити 30 година актуелан готово је немогућа мисија."

Певачица Оља Карлеуша проговорила је славној презимењакињи Јелени Карлеуши. Оља је привукла велику пажњу када се почетком двехиљадитих година појавила на сцени "Гранда", а том приликом много се спекулисало о њеним родбинским везама са балканском звездом Јеленом Карлеушом.

Певачица је избегавала да говори о њиховом односу, истакавши да су даљи род, као и да је у почетку, због поређења, желела да се представља само именом.

BloombergAdria.com

Ипак, сада је на једном престоничком дешавању проговорила о славној "малој од скандала".

- Било би глупо да било ко каже нешто лоше о жени која је тренутно на свом врхунцу и зениту. Може то некоме да се допада или не, али бити 30 година актуелан готово је немогућа мисија. Свако ко се бави предузетништво зна одлично шта значи бити толико година на врхунцу. Не оспоравам ништа што ради, све ради квалитетно и добро, нас две се приватно не дружимо, нити чујемо, али то колико су посећени њени наступи говори колико она то добро ради - истакла је Оља, преноси Србија Шоу-биз.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Оља Карлеуша је својевремено о повезаности са Јеленом овако говорила:

- Специфично је презиме. Ми смо Личани. Даљи род. Ја прво нисам хтела да кренем као Оља Карлеуша, јер сам размишљала да ће ме везивати за Јелену, па како ћу, шта ћу? Онда, на наговор другарице, остала сам при томе. То ми је било добро, поготово на почетку, јер онај ко је волео Јелену, почео је да размишља о мени негативно: "Јао, види је, хоће да се шлепа", а онај ко је није волео, рекао би: "Јао, види ова дивна жена!" - рекла је Оља. 

BloombergAdria.com

- Свакако је било интригантно и изазвало је пажњу, само што смо ми толико дијаметрално различите у томе да није постојао никакав ривалитет, нити било шта. Свако је био за себе - завршила је Оља. 

(Информер)