Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/kalinasandra

ПРИЧАЛО СЕ ДА ГА ВАРА,ОН ПРОГОВОРИО: Ко је Миланова супруга?

Извор: Нпортал

29.09.2024.

21:14

ГЛУМАЦ и водитељ Милан Калинић се наводно разводи од супруге Сандре након 18 година брака, тврди Инфомер.

Калинићи су, иначе, у браку од 2006. године, када су рекли "да" после годину и по дана забављања. Пар се венчао у београдској цркви Светог Марка, уз присуство Миланових и Сандриних породица и пријатеља, као и многобројних јавних личности, док је грађанско венчање обављено у једном луксузном ресторану.

Од тада су добили двоје деце – ћерку Теу и сина Вука, а они у свакој прилици изгледају заљубљено као првог дана. Како је Милан једном приликом објаснио на Инстаграму, њихов рецепт за дуг и срећан брак је јасан.

– Питају ме шта је тајна. Ево, ово, кад се после 16 година са вама и даље овако смеје. То је тајна – написао је глумац на Инстаграму уз фотографију на којој је његова драга одлично расположена.

Као и многе познате личности, и они су се суочили с трачевима, па су тако 2014. године таблоиди писали да је Сандра преварила супруга с власником једног београдског клуба. Милан је поступио врло џентлменски и стао у одбрану своје супруге и брака, одбацивши све као будалаштине.

– Глупо ми је да мислим на то и да коментаришем. То су будалаштине. Људи су љубоморни на наш брак и пишу глупости. Већу будалаштину у свом животу нисам прочитао – истакао је тада глумац и водитељ за Курир.

У једном од ретких интервјуа које је дала Сандра је истакла да верује да лаже свако ко каже да у његовом браку нема трзавица и да све протиче глатко.

– Нас двоје смо прво били пријатељи, па смо се забављали годину и по дана, после чега смо одлучили да успемо. Онај ко каже да за толике године брака није било тешких тренутака, тај лаже јер то није могуће – рекла је Сандра.

Према њеним речима, компромиси морају да се праве у животу удвоје, а додала је и да је њен супруг увек у друштву лепих жена и да се он не либи да им удели комплимент.

– Обе стране морају да пређу преко много тога. Наравно, жене су толерантније, а посебно када мушкарац има позив као мој супруг. Милан је стално на мети, воли да даје комплименте и окружен је лепим женама које се отимају да буду у његовом друштву јер је забаван и шармантан – рекла је Сандра Калинић.

Његова супруга је ретка лепотица и где год да се појаве нико није равнодушан на њен изглед. Како је Милан једном истакао, за њега је Сандра увек и свугде најлепша и нико не мора пред њим да хвали његову изабраницу јер је свестан да јој нема равне.

– Нема особе, ајде мушкарци, не би сигурно причали мени јер сам јој муж, али интересантно је како свака жена, жене које феноменално изгледају, како се одушевљавају и диве мојој жени. Али мени то не треба нико да каже, ја где год да се појавим са Сандром, колико год ту има прелепих жена, моја Сандра је или најлепша или међу две, три најлепше, ја сам субјективан, стварно је тако – изјавио је он једном.

Заједно су Калинићи проживели много лепих и много ружних ствари, па је супруга била велика подршка Милану 2015. године, када је учествовао у саобраћајној несрећи.

Глумац је истакао да не верује да заљубљеност буде осећање које траје заувек, али да љубави и смеха у њиховој кући не мањка.

BloombergAdria.com

– Када кажу да је неко заљубљен као првог дана то је лаж, то је немогуће, страст и заљубљеност временом избледе. Сандра и ја смо толико дуго заједно и све више и више уживамо, али како време пролази све смо већи пријатељи, смејемо се још више него пре и допуњујемо – рекао је он у једном интервјуу.

Како је тада објаснио, то што његова супруга и он имају смарта ретким богатством.

– То су ретке ствари које ми имамо јер гледајући друге људе схватам да су многи заједно само формално, или да су из неких разлога изгубили оно "нешто" и да више није то то – рекао је својевремно Калинић.

(Глоссy)