Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"СВИ СМО У СТРАХУ" Вести из "Звезда Гранда" о стању Поповића

Извор: Нпортал

29.09.2024.

21:55

"ПРОДУКЦИЈА не дозвољава да кажемо тачан датум."

Ђорђе Давид, певач и члан жирија "Звезда Гранда" проговорио је о здравственом стању креативног директора "Гранд" продукције Саше Поповића, те је открио када би он могао да се врати снимању популарног шоу програма.

Ђорђе Давид је открио и како екипа функционише без Саше.

BloombergAdria.com

- Па доста смо у грчу, доста смо негде, не неснађени, ми смо људи који дуго овај посао раде, али негде смо у грчу и негде смо у страху да ли ће, шта ће, како ће и тако даље и тако даље. Сале се брзо враћа, само ћу толико да кажем о његовом здрављу, јер продукција не дозвољава да кажемо тај датум. Али ћу вам рећи да Марија и Цеца предњаче кад су кандидати у питању, некако су им највиралнији, некако се највише лепе за њих две и то је ок, и то је мени ок, ја немам никакав комплекс нити било какву врсту сујете. Марија са ове стране, Цеца са оне стране мислим да диктирају неке стандарде и диктирају једну ствар која је најважнија у овом нашем послу, а то је занат. Оне врло озбиљно баратају својим занатом - рекао је Ђорђе Давид.

Ђорђе Давид претходно о Саши Поповићу

Иначе, Ђорђе Давид претходно је открио да се Саша Поповић тренутно суочава са здравственим проблемима.

BloombergAdria.com

- Салетово тренутно здравствено стање је такво да се неће појавити данас, али очекујемо да ће врло брзо да дође. Он је целу сезону припремио маестрално, спаковао је све емисије и очекујемо да ће се врло брзо појавити на снимању – рекао је Ђорђе Давид.

(Телеграф)