Извор:Фото: Профимедиа, Википедија

БАХАТО! Шта су Бекамови ЗАХТЕВАЛИ од особља у Црној Гори?

Извор: Нпортал

29.09.2024.

22:46

ПОЗНАТО је да Викторија и Бекам обожавају да летују у Црној Гори. Међутим, они нису једини, било је много богаташа који су могли да приуште најскупља летовалишта за себе, а они су бирали баш Црну Гору.

Бекамови су се заљубили у прелепе обале Црне Горе током свог боравка 2018. године, када су летовали у луксузном комплексу на Светом Стефану. Иако се често налазе у центру пажње због свог богатства и славе, Викторија и Дејвид су познати по томе што уживају у једноставним задовољствима. Овај познати пар воли да летује скромно, далеко од гламура и буке, и заљубљеници су у природу, због чега често бирају камповање као свој начин одмора.

BloombergAdria.com

Пре неколико година, сами су објавили да летују у Црној Гори, и то управо на Светом Стефану, што је изазвало велико интересовање јавности. Иако су годинама уназад били главна тема медија, породица Бекам, као једна од најбогатијих на свету, вешто користи сваку прилику да се повуче из градске вреве и избегне популарне дестинације које су преплављене туристима.

Иако живе у луксузу, са пентхаусом вредним 20 милиона долара, Бекамови све чешће бирају Јадран као своје место за опуштање и регенерацију, припремајући се за нове радне изазове. Тако су 2023. године летовали у Хрватској, док су претходних година уживали у Црној Гори, тачније на очаравајућем острву Свети Стефан.

BloombergAdria.com

Очувана природа овог места није случајно изабрана за њихов одмор. Управници луксузног одмаралишта на Светом Стефану пажљиво су одабрали посебно обучено особље које се бринуло о свим потребама Бекамових, како би њихов боравак био што пријатнији. Њихова два раскошна апартмана припремана су са посебном пажњом, уз максимално уважавање приватности.

Једна од собарица која је била задужена за бригу о апартманима Бекамових изјавила је да су сви чланови особља били инструисани да улазе у простране апартмане у тачно одређено време.

- Захтевали су од нас да остављамо своје мобилне телефоне са стране како би осигурали потпуну дискрецију. Дискреција је била императив. Током њихове посете ресторану на Светом Стефану, инсистирали су на строгој забрани фотографисања. Унапред су нам предочили своју жељу, наглашавајући да желе да уживају у оброцима и приватности без помпе и ометања - изјавила је собарица.

BloombergAdria.com

Нажалост, ова жеља није у потпуности испоштована, јер су се њихове фотографије с приморја касније појавиле на многим порталима, што је изазвало незадовољство пара.

Без обзира на то, Бекамови остају верни посетиоци Јадрана, обожавају природне лепоте и мир који ова регија пружа, а њихова куповина виле у Црној Гори додатно потврђује њихову љубав према Јадранској обали.

(Стилл)