Извор:Фото:Принтсцреен/Јутјуб/K1televizija

ЛУДО ЈУ ЈЕ ВОЛЕО: Милан пре Сандре био са колегиницом

Извор: Нпртал

30.09.2024.

09:00

МИЛАН Калинић је пре почетка брака са Сандром имао везе о којима није говорио, али је једна жена обележила његов живот и о њој је говорио јавно.

Водитељ и глумац Милан Калинић је 18 година у браку са Сандром, а сада су почеле приче о разводу. Тада се писало да му је требало само месец дана да докаже да је прави човек за Сандру. Колегиница Ања Мадић му је помогла да одабере прстен како би започела њихова брачна прича. 

Пре него што се оженио са Сандром, Милан је лудо волео колегиницу са класе: 

- Ми смо ишли заједно на академију на класу, то је Тања Анђелић - казао је Милан у "Претресу" упитан кога је пре супруге највише волео, а онда је и појаснио каква је то веза била.

- ...Зна Сандра. Тања ми је била онако, да кажем, једина и права веза пре Сандре. Био сам баш заљубљен и она у мене и, волели смо се баш, онако; били смо негде око годину и по дана (заједно), не могу тачно да се сетим. Тања ће заувек бити део мог живота, мора да буде - закључио је он у поменутој емисији.

Милан је у браку са Сандром добио двоје наследника, сина Вука и ћерку Теу.

BloombergAdria.com

- Видела сам да је Милан узнемирен, али нисам ни слутила због чега. Није ми се јело слатко и једва сам га послушала. Кад сам угледала прстен, занемела сам. То је значило да ме пита да ли ћу с њим да поделим живот. Била сам у шоку. Све ми је поиспадало из руку. Обоје смо били збуњени. Он се сабрао, изашао из кола и клекао. Само сам понављала: „Да, да".

- Заувек ћу памтити тај седми октобар. Одједном, јавила се његова мама и шапућући конспиративно питала да ли све иде по плану. Послала сам поруке свим другарицама и у року од пола сата пола града је знало да се ускоро удајем - казала је данашња госпођа Калинић својевремено за медије.

(Стил)