Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

САНДРА О БРАКУ СА МИЛАНОМ: "Било је тешких тренутака"

Извор: Нпортал

30.09.2024.

10:58

ГЛУМАЦ Милан Калинић и његова супруга Сандра дуго су важили за један од најстабилнијих парова на домаћој јавној сцени, те су гласине о томе да се наводно разводе изненадиле многе.

Милан и Сандра се на ову тему нису оглашавали, а глумац је рекао да "нема никакав коментар".

И глумац и његова изабраница у прошлости су са пуно љубави и поштовања причали једно о другом. Калинићева супруга је својевремено проговорила о браку са глумцем и открила непознате детаље из њиховог живота. Сандра је говорила о почетку љубави са глумцем и истакла је да је Милан окружен лепим женама које се боре да буду у његовом друштву.

- Нас двоје смо прво били пријатељи, па смо се забављали годину и по дана, после чега смо одлучили да успемо. Онај ко каже да за толике године брака није било тешких тренутака, тај лаже јер то није могуће. Обе стране морају да пређу преко много тога - почела је причу Миланова супруга за Сторy.

BloombergAdria.com

 

- Наравно, жене су толерантније, а посебно када мушкарац има позив као мој супруг. Милан је стално на мети, воли да даје комплименте и окружен је лепим женама које се отимају да буду у његовом друштву јер је забаван и шармантан - рекла је Сандра.

Иначе, Сандра и Милан су 18 година у браку и имају двоје деце. Он је својевремено причао о њиховом односу.

BloombergAdria.com

 

- Наравно, било је и врло тешких секунди, али због оних лепих сваку бих поновио. Ко би рекао да то каже неко ко је, својевремено, тврдио да је брак “ненормална појава”… Исто говорим и данас, али много је тога на шта смо научени. Не идемо голи улицом јер смо научени да то не радимо, мада је нашим далеким прецима то било нормално. Када са више аспеката посматраш брак, долазиш до закључка да то није нешто што нам је блиско, поготово мушкарцима. Да ми није овако како јесте и да, пре свега, у Сандри немам пријатеља, одавно бих се вратио „мушкој природи“. С друге стране, мислећа смо бића, социјална, знамо да своје нагоне доведемо у ред, па радимо и оно што се коси са исконским поривима. На почетку, када смо се Сандра и ја "мували", нисам тада могао да знам какав је човек. Сада, када је прошло много година, срећан сам што поред себе имам правог пријатеља, одличну мајку својој деци. Посебно ме изненађује какав однос има са мојом породицом. Има осећај да моја мајка тренутно више воли Сандру, него мене. Са друге стране, и ја се одлично слажем са њеном породицом - казао је својевремено Милан, па открио тајну свог дугог брака.

- Питају ме шта је тајна. Ево ово, кад се после 16 година са вама и даље овако смеје. То је ТАЈНА - написао је испод фотографије, објављене баш поводом годишњице, пренео је "Сторy".

BloombergAdria.com

 

- Када кажу да је неко заљубљен као првог дана то је лаж, то је немогуће, страст и заљубљеност временом избледе. Сандра и ја смо толико дуго заједно и све више и више уживамо, али како време пролази све смо већи пријатељи, смејемо се још више него пре и допуњујемо. То су ретке ствари које ми имамо јер гледајући друге људе схватам да су многи заједно само формално, или да су из неких разлога изгубили оно 'нешто' и да више није то то - изјавио је једном приликом Милан.

- Нема особе, ајде мушкарци, не би сигурно причали мени јер сам јој муж, али интересантно је како свака жена, жене које феноменално изгледају, како се одушевљавају и диве мојој жени. Али мени то не треба нико да каже, ја где год да се појавим са Сандром, колико год ту има прелепих жена, моја Сандра је или најлепша или међу две, три најлепше, ја сам субјективан, стварно је тако. Што је старија све боље изгледа. Мислим, ни ја нисам лош, имам 50 година. Држимо до себе. Људи кроз цео живот треба и физички да се свиђају једно другом, не треба да се унаказиш. То су све ситнице које се склапају и које могу да доведу до негативних или позитивних ствари. У нашем случају су позитивне - био је искрен водитељ за "Грандонлине".