Извор:Фото: В. Данилов, Јутјуб принтскрин/ RTS Jedan dobar dan - Zvanični kanal

ОГЛАСИО СЕ АНЂЕЛИН АДВОКАТ: Шта је рекао о Лечићевој одлуци

Извор: Нпортал

30.09.2024.

12:18

ГЛУМАЦ Бранислав Лечић повукао је тужбу против глумице Анђеле Јовановић, коју је тужио јер је одбила да глуми заједно са њим у серији "Радио Милева".

Овим поводом огласио се адвокат глумице Анђеле Јовановић.

- Непосредно пред само судско рочиште, које је данас било планирано од стране суда, да се саслуша господин Бранислав Лечић. Бранислав Лечић се није појавио, његов пуномоћник је, управо пре одржавања самог судског рочишта, обавестио суд да повлачи тужбу. Остаћу исто, код истог навода, код истог става, који сам изнео 6. марта, на првом припремном рочишту. Без дилеме, тужба Бранислава Лечића против Анђеле Јовановић, је неоснована. Данашње повлачење Бранислава Лечића је једини могући, логичан потез господина Лечића и на томе бих стао, рекао је адвокат Горан Драганић.

Подсетимо, Анђела Јовановић је својевремено открила како је дошло до тога да обије сарадњу са колегом.

BloombergAdria.com

 

- За мене није постојао други одговор у том тренутку. Између осталог, ја сам имала непријатну ситуацију, многе моје колегинице су имале разноразне ситуације и лоша искуства са њим, а то је све дошло до мене. Људи причају, наш глумачки круг је такав да лако сазнаш информације јер се људи поверавају. Плашила сам се јер нисам запослена, слободна сам уметница и немам ту врсту сигурности, зависим од пројекта, али не бих могла да живим са собом да нисам послушала себе, свој осећај и своју неку истину - рекла је Јовановићева у подкасту "Тампон зона" и признала да у целу причу није желела да увлачи своје родитеље, те да је због свега осећала страх.

(Блиц)