Извор:Фото: Профимедиа

2 БОСАНКЕ ОТЕЛЕ МУШКАРЦА Гепекован,пребијен,намамљен из дома

Извор: Нпортал

30.09.2024.

11:53

"ДО МОМЕНТА када га након задавања удараца стављају у гепек аутомобила и одвозе према Беговачи."

Тужилаштво Брчко дистрикта БиХ подигло је оптужницу против М.С. која се терети да је по претходном договору помогла И. Р. да отму познаника Д. М.

Како се наводи у саопштењу, све се догодило у ноћи између 3. и 4. априла око поноћи у насељу Илићка код Брчког.

- Након претходног договора са И. Р. да јој помогне и створи услове за противправно одузимање слободе њој добро познатог Д. М. дошла је до његовог стана који се налази у наведеном насељу, те свесна да ће њено даље смишљено и лажно поступање према њему, помоћи И. Р. у реализацији кривичног дела, што је и хтела, оштећеном Д. М. лажно саопштила да је ухапшен њен супруг, те га замолила да изађе из стана и помогне јој да му однесе нешто од ствари, знајући да ће његовим изласком из стана омогућити особама, које су у близини њене зграде са И. Р. спремни чекали, да несметано дођу до њега и да над њим учине кривично дело - наводи се у оптужници.

Д. М. је то одмах другарски и прихватио, изашао из стана и са њом кренуо према њеној згради, до места на којем је знала да га већ наменски чекају у "аудију" И. Р. и особе које су том приликом дошле са њом, и то: С. Т, А. Б. и И. Р, које су по његовом наиласку изашле из возила са капуљачама на глави, да би остале непрепознатљиве.

- Потом су га, по И. Р. упутама, бејзбол палицама, рукама и ногама, почели ударати по телу, чему је и М. С. присуствовала, све до момента када га након задавања удараца стављају у гепек аутомобила и одвозе према Беговачи, где ће га наставити ударати и претити му, чиме је помогла овим особама у извршењу кривичног дела противправног одузимања слободе Д. М - пише у оптужници Тужилаштва дистрикта Брчко.

(Српскаинфо)