Извор:Фото: Инстаграм/miljanpop0vic

МАЊЕ ГЛАСОВА НО МАНДАТА: Ко је Миљан Поповић о ком прича ЦГ?

Извор: Нпортал

30.09.2024.

12:42

"ЗА МЕНЕ нису гласали ни моји из куће."

"Као носилац листе 'За Котор' желим да речем да је највећи победник которских избора је Грађанска листа 'За Котор' јер успети имати мање гласова него одборника је равно чуду", саопштио је на друштвеној мрежи "X" Миљан Поповић.

Он је рекао и следеће:

- За мене нису гласали ни моји из куће. Честитам свима и из срца желим да Котор крене напред. Оставите его иза себе, избаците мржњу коју негујете и седните, попричајте зарад свих грађана. Да живимо боље и лепше! Испуњеније. За Котор - нагласио је носилац листе која је освојила мање од један одсто гласова.

Поповићева објава изазвала је бројне коментаре, а о њему од јутрос бруји цела Црна Гора.

"Хахахахаха, свака част твојим укућанима", "Узели су паре", "И ја сам исто доживео са 19 година, буквално ниједан члан фамилије. Ево сад видим да има још неко", "Ти си за нас победник избора у Котору", "Ко је ова легенда да га гласам, а и сладак је реално", неки су од коментара.

На његовом Инстаграму, уз једну од фотографија, овако је уочи избора своје гласаче позивао на биралишта.

- Љепотице, 29. септембра имаш прилику да одабереш оног ког си одувјек жељела, а да то нико не зна!

Зато, број 7! За Котор! Миљан Поповић

Миљан је бивши ватерполиста, ово му је први политички наступ. Има 32 године, а играо је и за репрезентацију.

Нико не може да формира власт у Котору

Иначе, након избора у Котору листа Демократе - Покрет Европа сад је, према прелиминарним резултатима те коалиције, освојила 10 мандата, а њихов коалициони партнер у актуелној власти коалиција За будућност Котора три мандата, преносе Вијести.

Лист наводи да је, са друге стране, Демократска партија социјалиста (ДПС) такође освојила 10 мандата и са традиционалним партнерима има 13 мандата (Европски савез који чине Социјалдемократе, Социјалдемократска партија, Либерална партија и грађани освојили су два мандата, а Хрватска грађанска иницијатива један).

После јучерашњих локалних избора у Котору нико нема већину за формирање власти, наводе Вијести и додају да Скупштина Општине Котор има 33 одборничка места.

(Адриа ТВ)