Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"Исецкаћу га, бацити у кесе,ни форензика га неће препознати"

Извор: Нпортал

01.10.2024.

15:23

ПЕВАЧИЦА Ана Николић и композитор Горан Ратковић Рале уздрмали су јавност својим турбелентним односом.

Ана Николић у последњих неколико година се често налази у жижи медијске пажње због њеног љубавног живота и изјава које се врло брзо прошире. 

Јавност се шокирала Аниним последњим укључењем за викенд у емисију "Премијера викенд специјал", у којој је отворено причала о њеном емотивном животу са композитором Гораном Ратковићем Ралетом. Открила је разлог због кога често раскидају и мире се.

Ана се дотакла свог солистичког концерта у Београду: 

- Арену смо прескочили, сада нека буде Ушће, нека гори Ушће. Цеца је заказала, тамо је само њој и мени место и ником више - рекла је Ана, па се опет пребацила на дечка Ралета и изрекла тешке речи.

- Биће концерт ако не убијем Ралета, више нема оставим, нисам жена за зај*банцију. Нека се договара са собом. Има да га исецкам и спакујем у кесице, ни форензика га неће препознати, или нека ми направи концерт. Арена је требало пре Таре да буде, она се десила, и даље сам на породиљском. Мене Ушће једино инспирише - говорила је певачица.

Како извор "Курира" тврди. после неколико дана затражила је од   Ралета да јој доне се њене стваи које су биле код њега у стану.  После тога је уследила освета, побацала је све његове ствари и звала га да дође после тога да покупи ствари са улице.

Композотор је био у шоку. Рале је ускоро дошао на Вождовац, а након што је сакупио сву своју гардеробу с плочника испред зграде, молио ју је да га пусти у стан како би разговарали. Он ју је убеђивао неколико минута, а кад је схватио да неће успети да је убеди, отишао је.