Извор:Фото: Профимедиа, Д. Миловановић, Јутјуб принтскрин/Maša Vujanović, Архива Новости

ДЕ НИРО ВОЛЕО СРПКИЊУ: Партнер је упуцао с леђа

Извор: Нпортал

01.10.2024.

15:40

ЛЕГЕНДАРНИ холивудски глумац Роберт де Ниро неколико пута је боравио у нашој земљи, први пут као студент када је путовао аутостопом по бившој Југославији.

Тада се зауставио у Нишу, где је провео неко време у гостима код једног домаћина, након чега се вратио и годинама касније на ФЕСТ. Де Нира данас неретко виђамо на мечевима Новака Ђоковића, а својевремено је био у краткој вези и са бившом мис Југославије, астролошкињом Миљом Вујановић.

Њена ћерка Маша је на Тиктоку објавила слику мајке са Лепом Бреном, из породичног дома, док се са децом одмарају на кревету, а у једном од описа на поменутој друштвеној мрежи, дотакла се и холивудске фаце.

- Нажалост, немам слику Роберта де Нира из мог стана, била сам мала када су он и моја мама били у вези, али имам слику Брене са мамом и децом - написала је Маша поред фотографије на ТикТоку.

BloombergAdria.com

 

Чувеног глумца нема у старим албумима, али је седамдесетих година заиста боравио у Београду током чувеног филмског фестивала. Тада је, каже Маша, имао и кратку романсу са њеном мајком.

- Још није био толико популаран. Они су тада започели ту неку романсу. Ја се тада још нисам родила, тако да га, нажалост, нисам упознала.

BloombergAdria.com

 

У мају 2000. године на Миљу је пуцао тадашњи партнер, Обрен. Одмах након тога он се сам предао полицији. Миља је преживела, али је остала непокретна.

- Он је седео код ње у стану. Био је то 8. мај. Дошло је до неке свађе. Да ли је она хтела да он изнесе своје ствари или нешто друго не знам. Живела сам у стану прекопута. У стану су тог дана били њих двоје и брат Леон. Мама је кренула да откључа врата маникирки, а он јој је са велике близине пуцао у кичму. Она се срушила - испричала је њена ћерка Маша у серијалу "На ивици пакла".

BloombergAdria.com

 

Машин брат Леон је био у кући када је њихова мајка Миља упуцана у леђа, док је Маши трагичне вести јавила кума.

- Мој брат је долетео. Он је пар дана пре тога добио напрасну жељу да изучава прву помоћ. Тако је успео да јој заустави крварење. Кад је чуо пуцањ долетео је. Држао је у једној руци пиштољ, а у другој цигару. Кад је пуцао, бацио је угасио на поду и рекао мом брату: 'Убио сам ти мајку'. Отишао је а се пријави, јер ће му то бити олакшавајућа околност - наставила је.

BloombergAdria.com

 

Миља није одмах преминула, међутим остала је потпуно непокретна и као "биљка" живела наредних пет година. Маша је сваки дан била уз њу.

- Сећам се, видела сам је. Гурали су је. Била је натечена и без свести. Викала сам "Мама, ту сам! Ништа се не брини". И она је замислите отворила очи и насмешила ми се - присетила се.

(Жена Блиц)