Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм rajovicboban

Од фудбалера до менаџера - Рајовић запослио сина

Извор: Нпортал

01.10.2024.

17:17

АНДРИЈА ЈЕ био стравстевни фудбалер, али како није успео у професионалној каријери одлучио је да буде десна рука свог оца.

Бобан Рајовић не раздваја се од сина Андрије Рајовића који му је пре тачно шест месеци постао менаџер. Поред фудбалске каријере, певачев наследник је одлучио да се опроба и у вођењу каријере свог оца.

BloombergAdria.com

 

- Сви ми кажу да личимо. Сувише је рећи да сам много поносан на њега. Веома битна ствар да је почео да буде са мном двадесетчетири сата последње пола године. Сарађујемо, баш одлично сарађујемо. Он је нешто што ми је свих ових двадесетпет година каријере фалило.Стално сам имао асистената, али начин како се он тиме бави јесте пристрасно, професионално. Понекад ми буде жао јер баш гине и баш је професионалан. Баш супер менаџерише- каже Бобан и наставља у истом маниру:

BloombergAdria.com

 

- Може се рећи да улази у тај свет. Ни он ни ја не журимо да то објавимо на сва звона, треба то још да се испече, јер овај наш свет је мало прљав има ту свега и свачега. Али, могу да кажем да је он један културан, васпитан млади господин који ће овај посао да ради на прави начин. Он је један мангуп са манирима и поред мене је права особа- поносно је истакао Бобан. 

Курир