Извор:Фото: Профимедиа

Сутра је ЦРНИ месец - 3 ЗНАКА посебно ће бити осетљива

Извор: Нпортал

01.10.2024.

17:47

Овнови, Ваге, и Рибе су овога пута на удару Црног Месеца током помрачења у знаку Ваге.

Помрачење у Ваги 2. октобра 2024. имац́е снажан утицај на наше односе са другима, а под утицајем Црног Месеца ц́е сугерисати да у нашим животима постоје забрањене и „мрачне“ енергије које се не могу занемарити.

BloombergAdria.com

 

На које ће знаке Црни Месец имати најјачи утицај?

Ован

Ако међу вашим пријатељима постоје ваздушни знаци (Вага, Близанци или Водолија), онда се спремите да доживите промене у вашој вези. Лилит ц́е створити тест снаге, али ц́е с друге стране истац́и нешто што можда нисте приметили. На пример, издаја или неке замке у односима. Обично се трудите да будете лидер, али можда је сада време да посматрате свог партнера и како он доприноси вашој заједници. Наравно, не треба очекивати да ц́е вам партнер решити све проблеме... Али, зашто не бисте први пут у животу заузели место "у публици"?

Вага

Будите опрезни; Лилит у вашем знаку може вас довести у искушење да промените своје најдубље принципе. Можда ц́е вас занети нова особа или... нова слика која вам, ипак, потпуно не одговара. Због тога ваш партнер може посумњати у варање, а око неке особе на послу може настати скандал, пише Глоссy.

Рибе

Црни Месец ц́е се кретати кроз ваш сектор страхова и комплекса, стварајуц́и лажне „невоље“ и ставове. На пример, можете почети да се плашите да узмете новац од свог партнера или да се ослањате на помоц́ других. Као да постоји нешто што може да вам нашкоди и не треба да показујете своје право лице, посебно када се осец́ате рањиво.