Извор:Фото: АТА имагес

РАЗОЧАРАНА САМ: Анабела о сестриној изјави

Извор: Нпортал

01.10.2024.

21:12

ПЕВАЧИЦА Анабела Атијас огласила се поводом изјаве њене полусестре, Аиде Букве, да је по доласку у Србију морала да прими православље.

Глумица Аида Буква, сестра по оцу Анабеле Атијас, изјавила је да је некадашња чланица дуа "Fanky G", као и Лепа Брена, била приморана да прими православље.

Како је Буква истакла, "то тако у Србији мора", а ове њене срамотне тврдње наишле су на подељене реакције.

Атијасова се убрзо огласила видно разочарана и демантовала поменуте наводе.

BloombergAdria.com

 

- Докле ће више људи да чачкају те тако болне ствари. Ко још пита за тако нешто?! Искрено сам изненађена тим Лакиним питањем. Познаје ме одмалена и зна ко сам и шта сам. Он зна да сам из мешовитог брака и како може дете чији су родитељи две различите вере да промени веру? Ништа нисам морала! Моја мајка је Српкиња, а у Србију сам дошла са 16 година. Све што сам зарадила, зарадила сам овде. Не желим да се правдам, из мешовитог сам брака и мене моји родитељи никада нису својатали. Разочарана сам што се ова тема потегла. Претужно је што се још увек бавимо тиме - рекла је певачица, па се потом надовезала на полусестру:

- Не знам шта је она покушала. Она се толико лоше осећала после те емисије... Није се снашла, а и сама ми је то рекла. Он је њу покушавао да испровоцира, чак се и насмејао када се моја музика поменула. Жао ми је што се није остварио као отац и што ме није поменуо као мајку и баку две унучице, женом која је и те како остварена - закључује Анабела Атијас.

(Информер)