Извор:Фото: принтскрин Јутјуб/РТС

Арнаутовић није славио гол против Звезде - ево и зашто ВИДЕО

Извор: Нпортал

02.10.2024.

07:47

Потез искусног фудбалера Интера и капитена репрезентације Аустрије, Марка Арнаутовића, купио је навијаче Црвене звезде за сва времена.

Иако не наступа за нашу земљу, Марко је увек поносно истицао да су му Србија и Црвена звезда у срцу.

Сада је то по ко зна који пут и показао.

Из великог поштовања и љубави коју гаји према најтрофејнијем српском клубу није могао да се радује када је на мечу Интер - Звезда затресао мрежу Омрија Глазера.

У једном интервјуу који је дао пре три године Марко је открио да је велики навијач Звезде и да му је сан да једног дана заигра на Маракани у дресу црвено-белих.

"У нашој породици постоји велики ривалитет. Брат и ја смо звездаши, као и наш стриц. Покојни деда је био партизановац и мој тата је велики гробар. Не могу баш сад да потврдим да ми је то био сан, али ако за три или четири године дођем у Звезду било би ми топ да им забијем један гол на Маракани", рекао је Арнаутовић.

BloombergAdria.com

"Марко, Србине"

Када је са репрезентацијом Аустрије својевремено гостовао у Београду цео стадион скандирао му је "Марко, Србине". Био је то један од најемотивнијих тренутака које је доживео у каријери.

"Наравно да се сећам да су ми скандирали Марко Србине! Па то ми је остао један од најлепших момената у каријери, јер пази… То је био такав гест навијача да се и сад најежим кад ми се врате слике", рекао је Арнаутовић пре неколико година.