Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/TV124

Мајка кренула да сахрани кћи, она се пробудила - имала рак

Извор: Нпортал

02.10.2024.

13:05

"МОЈА ћерка је била на лечењу од рака у болници, али доктори су нам рекли да има мале шансе да преживи. Желела сам да своје последње тренутке проведе са породицом, па сам средила да је врате у наш дом."

На Тајланду забележен је невероватан тренутак када се Чатапорн Срифонла (49) изненада пробудила на путу ка гробљу где је требало да буде сахрањена.

Чатапорн је, по свему судећи, умрла док су је возили из болнице у њен дом у провинцији Удон Тани, 29. јуна прошле године, али је то било само тренутно.

Болничари су веровали да је преминула током вожње, а њена ожалошћена мајка Мали обавестила је родбину о трагедији, приписавши смрт борби са раком јетре.

- Моја ћерка је била на лечењу од рака у болници, али доктори су нам рекли да има мале шансе да преживи. Желела сам да своје последње тренутке проведе са породицом, па сам средила да је врате у наш дом. Били смо сломљени када смо открили да је умрла на путу кући - испричала је тада Чатапорнина мајка. https://www.youtube.com/watch?v=30CkakcdhVU

Породица је припремила сандук, организовала комеморацију и кремацију, а онда се десило невиђено. Док је комби био на путу до храма Ват Сри Пхадунг Патана, Чатапорн је изненада отворила очи. Уследиле су вриска, цика и Њена мајка Мали је, истовремено и збуњена и срећна и запрепашћена, поново имала разлог да позове сву родбину, али овог пута с добрим вестима – њена ћерка је ипак жива!

- Лекари су нам рекли да има мале шансе да преживи, а ми смо се надали да ће провести последње тренутке са породицом - преноси Дејли Мејл.

Сличан инцидент догодио се раније тог месеца у Еквадору, када се Бела Монтоја (76) пробудила у свом ковчегу током комеморације. Она је почела да гребе ковчег да би људи схватили да је жива, али је нажалост преминула недељу дана касније.

(Република)