Извор:ФОТО: Принтскрин Тв Пинк /Ата / Принтскрин Инстаграм karleusastar

ЗАШТО СНИМАТЕ БОЛЕСНОГ ЧОВЕКА? ЈК бесна - све због Салета

Извор: Нпортал

02.10.2024.

15:12

ПОСТОЈЕ неке границе...

Вест да је здравствено стање Саше Поповића нарушено и да је на лечењу потврдиле су и његове колеге из "Гранд" продукције, а Снежана Ђуришић је пре неколико дана открила да га очекују већ на следећем снимању емисије "Звезде Гранда".

BloombergAdria.com

 

Екипа емисије "Папарацо лов" успела је да сними Сашу у шетњи београдским улицама, а након што је најављена емисија у којој ће овај снимак бити емитован реаговала је поп дива Јелена Карлеуша. 

BloombergAdria.com

 

- Управо сам видела некакву најаву папарацо ТВ снимка Саше Поповића, који је болестан и који је на озбиљном лечењу. Чему та ТВ најава? Чему тај снимак? Ко то треба да види? Гледаоци? Разумем ријалити на ТВ-у, курве, олоше, наркомане, полусвет, ретарде, туче, секс, све најгоре разумем на малим екранима. Ко хоће да гледа нека гледа, нико никога не тера, 21. век је - почела је Карлеуша, па наставила:

BloombergAdria.com

 

- Али! Снимак болесног човека и то кришом снимак....то не разумем! Заболе ме да ли неко то жели да види - не треба да види! Не Сашу Поповића, него никога никада! Разумете, постоје границе. Људи се болесни не снимају, људи се голи без њиховог знања не снимају, људи се на гробљу не снимају. И тачка. Ајде бре више... - закључила је Јелена на свом Инстаграму. 

Информер