Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Desingerica

"ГУРНУО ЈЕ КОЛИЦА": Огласио се Десингерица после сукоба

Извор: Нпортал

03.10.2024.

12:46

РЕПЕР Драгомир Деспић Десингерица тренутно је

Популарни репер и његова супруга Невена Бркљач доживели су непријатност док су пролазили аутомобилом кроз једно насељ у ком су дошли у сукоб са једним мештанином. 

Старији човек Д.Р. са снимка, прио је неколико удараца од репера, наводе београдски медији. Човек је позвао полицију и пријавио Десингерицу. 

BloombergAdria.com

 

Како је Д.Р. објаснио, он је косио је траву испред дворишта, Десингерица је пројуруо брзо аутомобилом, он се побунио, затим је репер стао, изашао из аута и претио му и физички насрнуо на њега. Дотрчао је комшија и син када је Десингерица најпре запретио, а онда и физички насрнуо на њега и његовог сина, пише Телеграф.рс.

Подсећања ради, Десингерица се огласио за Ало и открио: 

- Гурнуо ми је сеоска колица под ауто, да изгинем. Укочио сам, а он ме је напао док га ја нисам ни пипнуо. Затим се појавио његов син да се бије са мном. На снимку се види да ми је ударио жену по лицу, тек тада сам одреаговао - рекао нам је, па додао:

- Тад сам кренуо да му набодем сина, јер овај човек не може да се бије са мном. Никада га не бих пипнуо. У принципу сам ја нападнут - закључио је Драгомир за Ало!.