Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм muharem.hadar

"ПРИКОЛИЦА МИ ПРЕШЛА ПРЕКО СТОМАКА"

Извор: Нпортал

03.10.2024.

13:46

"ЗАВРШИО сам у болници, имао сам хиљаду боја на свом телу, свашта је било"

Певач Мухарем Хадровић прославио се у такмичењу "Звезде Гранда", а мало ко зна да му је у детињству живот висио о концу.

Мухарем је открио да је као дечак умало изгубио живот због тога што је био веома несташан.

- Баш сам био несташан, и у основној школи па после и у средњој школи. Једном приликом сам ушао у женски wц, што је било строго забрањено и кажњиво, а тамо је био педагог. На крају сам завршио код директора са смањеном оценом из владања, али било је тога - с осмехом је испричао Мухарем и открио да је радећи на њиви са члановима своје породице доживео незгоду коју и данас памти до детаља.

- Тад је био доживљај да се возиш на приколици, а деца као деца, сви смо хтели да идемо да играмо фудбал, а не да радимо на њиви. И ја сам случајно стао на гуму од приколице, повукао ме је трактор и приколица је прешла преко мог стомака. Завршио сам у болници, имао сам хиљаду боја на свом телу, свашта је било- присетио се певач који је данас срећан што је његова прича имала срећан крај.

Иначе, Мухарем је много пута истицао да је срећан и веома поносан што је одрастао на селу.

- Живот на селу је фантастичан и сваком бих препоручио. Још док сам био мали чланови моје породице су ме успављивали са песмом „Лов ловио млад Мухарем“ и ту је заправо кренула моја љубав према музици - рекао је бивши такмичар "Звезда Гранда".

Блиц