Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages/Профимедиа

ПЕНЗИЈА СУЗАНЕ МАНЧИЋ: "Страшно је кад немаш за лек"

Извор: Нпортал

03.10.2024.

21:33

"Увек сам пола трошила, пола стављала са стране..."

Водитељка Сузана Манчић од прошле године је и званично у пензији, а сад је открила и колика су јој месечна примања.

Сузана признаје да јој није увек било лако, али да је упркос малој пензији, задовољна оним што тренутно има.

- Некад имаш новца па себи приуштиш нешто што желиш, али и немати није страшно. Страшно је кад немаш за лек, за неке основне ствари, али хвала Богу, пензија стиже. Неком сам се изланула колика ми је пензија, онда су портали горели као "скандалозно колика је пензија Сузане Манчић, 53.000". Па добро, за не дај Боже, живе људи од толике пензије, рекла је Сузана и додала да је увек рационално трошила новац који заради.

BloombergAdria.com

Сузана је истакла и да је поносна на све што је за 50 година рада стекла.

- Имала сам рационални и штедљиви моменат, да не кажем пироћански. Пола сам трошила, пола стављала са стране, тако да сам у животу углавном стицала. Од те пензије може да се живи, поготово кад радиш још нешто са стране, рекла је Сузана.

Водитељка је открила и како замишља крај своје дуге каријере.

- Имати једну тако дугу каријеру, а при том недефинисану, је нешто на шта сам поносна. Почела сам са музиком, па са телевизијом, онда се десио Лото. Добро, била је и пауза и то по неколико година. Али волела бих да завршим каријеру са неком лепом песмом. Ја у кући имам добро текстописца, а то је моја ћерка Теодора која ми каже да морам емотивно да се ангажујем. Сад то чекамо, ради се на томе, признала је Сузана.

(Гранд)