Извор:Фото: Профимедиа

БРОЈ У ГОДИНИ РОЂЕЊА: Ево шта говори о карактеру

Извор: Нпортал

04.10.2024.

09:26

НЕКАД су старији људи и тако прорицали судбину и одређивали карактер...

Веровање каже да последњи број у вашој години рођења може бити пресудан за многе ствари. Сваки  број, од 1 до 9, има свој елемент а то су: Ваздух, Ватра, Земља, Дрво и Вода. У односу  на то ком броју припадате, може се много закључити о вашем животу, навикама и односу према другим људима. 

Рецимо, уколико сте рођени 1983. године, последњи број у вашој години рођења је 3, а то је елемент Воде. Пронађите ваш елемент и прочитајте шта открива народно веровање.

Ваздух (0-1)

Људи рођени под овим знаком Ваздуха имају снажан карактер. То су праведни људи, пуни љубави. Знају шта желе и учиниће све како би остварили своје циљеве. Њихови недостаци су претерана потреба за стицањем моћи, луксузним стварима и новцем. Они су одлучни у својим намерама и не толеришу пропусте.

BloombergAdria.com

Вода (2-3)

Особе рођене под елементом Воде поседују особине, попут саосећања и шарма. Маштовити су и сналажљиви, а то их чини успешним у каријери, посебно ако има неке везе са креативношћу. Ови људи имају развијену интуицију. 

Дрво (4 -5)

Они који су рођени под овим елементом су самоуверени и вредни. Оригинални су, воле нова искуства и истраживање света око себе, воле необична места и загонетке. Радо ће помоћи другима, деле ствари и нису себични. 

Ватра (6-7)

Људи под елементом Ватре су прави авантуристи и сањају да пропутују цео свет. Имају тенденцију ка започињању нових ствари. Умеју да заинтересују околину. 

Земља (8-9)

Они који су рођени под елементом Земље су поуздани и знају како да остваре своје циљеве. Аналитични су, живе по свом плану, воле ред и дисциплину. Плаше се непознатог.

(Најжена)