Извор:Фото: Профимедиа

Слобина ћерка ЛУДО ВОЛЕЛА нашег певача: "Дала ми је и паре"

Извор: Нпортал

04.10.2024.

11:31

"Нисмо се честито ни упознали, а већ смо почели да се грлимо и љубимо..."

Певач Иван Гавриловић, који је харао домаћом музичком сценом деведесетих година, открио је својевремено да је од песме "200 на сат" зарадио довољно пара да купи осам станова.

Иван је сада проговорио и о његовој најпознатијој вези, оној са Маријом Милошевић, ћерком Слобе Милошевића и Мире Марковић.

- Упознао сам је у дискотеци 'Кошава'. У једном моменту је испред мене стала црна, згодњикава и лепушкаста девојка. Нисмо се честито ни упознали, а већ смо почели да се грлимо и љубимо. Провели смо заједно предивну ноћ. Оставила ми је визиткарту. Када сам се ујутру пробудио, видео сам да на визитки пише - Марија Милошевић. Кад ме шлог није стрефио! Одмах сам позвао продуцента, који ме је напао да сам је пијан спопао. Уплашио сам се и одлучио да је никада не позовем. Али она је ипак мене позвала, рекао је певач.

BloombergAdria.com

Иван признаје да није смео да одбије председникову ћерку, јер је био свестан да би одмах "завршио каријеру".

- То је било диктаторско време. У секунди си могао да нестанеш са лица земље. Али после извесног времена Марија је почела да ми се допада. Била је увек искрена према мени, чак ми је рекла да није срећна што су јој Слоба и Мира родитељи. Пошто ју је чувало обезбеђење, често се ноћу искрадала из куће да је нико не види како би била са мном. Увек сам је испред чекао у колима, па бисмо заједно отишли код мене кући. Молио сам је да не идемо код мене јер ако моји сазнају ко је она, добиће фрас. Рекла ми је: 'Не брини, ставићу перику и неће ме провалити.'.

BloombergAdria.com

Иван је рекао да је Марија била лудо заљубљена у њега, а потом открио и шта је једном приликом урадила да би били заједно.

- Уговорио сам тезгу за 8.000 марака, а Марија је желела да те вечери будем са њом. Понудила ми је 10.000 марака да не одем на наступ. Помислио сам да ће организовати журку и да ће ме исплатити од продаје улазница. Међутим, на забави смо били само она, обезбеђење и ја. На крају вечери ми је дала новац у коверти. То је био један једини пут кад сам узео паре од ње, рекао је Иван.

(Информер)