Извор:ФОТО: АТА / Принтскрин Инстаграм nadicaademov

СУПРУГ СЛАВИО ТРИ ДАНА: Надица изашла из породилишта

Извор: Нпортал

04.10.2024.

14:07

ПЕВАЧИЦА је пре пар дана донела на свет сина, а већ има наследницу.

Надица Адемов данас је изашла из породилишта са наследником.

По супругу и сина је дошао Дамир Мустафић, а носиљка за бебу коју је донео кошта 72.000 динара.

Када је изашл из породилишта, позирала је новинарима, по открила како се осећа: 

- Одлично, супер се осећам. Беба је преслатка, кажу да је једна од бољих беба и то ме баш чини срећном - рекла је она, па додала:

- Одлично је прошао порођај, ни први није био нешто тежак, а овај други пут сам већ била упозната у све. Све је добро. 

Надицу су упитали како је ћерка реаговала када је добила брата, рекла је да је била помало љута, али да ће изгладити односе када дођу кући: 

- Сека је нешто јако љута, зато што јој ништа није јасно, где сам ја. На камери кад причамо, чак неће ни да ме погледа. Сада ћемо ми да изгладимо односе када одем кући. Када види брата, он је као нека беба лутка за њу, па кад га види радује се, узме да љуби телефон. Радује се, она много воли децу, ставрно воли децу и верујем да ће радовати, али она је ипак јако мала да би схватила о чему се ради. Видећемо - рекла је Надица, па додала: 

- Бата је добио штошта од секе. Он је добио неке кремице које вероватно неће користити, па ћу дати њој - рекла је. 

Певачица је истакла да је прва трудноћа била ризична, а друга потпуно неплански. 

- Прва је била онако мало ризична и све, док је друга дошла потпуно неплански, али сам је поднела доста лакше. Први пут ништа не знате, све је нешто ново, али добро - открила је.

Надица добија и помоћ од мужа кое није тешко да ишта уради: 

- Имамо помоћ, изгураћемо некако. Помаже, стварно помаже, то сам већ говорила више пута. Он је стварно тата за пример и хоће да устане и да помогне, ни ноћу му није тешко. Сви ми знамо мушки какви су, неће они ништа, али овај мој је... - рекла је, па додала:

- Славио је три дана, ако ми верујете, порођај није био планиран тог дана, већ сутрадан, али ето дечко није хтео да сачека. Ја сам њима јавила све на време, дошли су и то вече су направили прославу до јутра, ево јуче сам чула да су остали до јутра, тако да су се они провели за све паре.

#Надица Адемов #ВИП #излазак из породилишта Надица Адемов #Дамир Мустафић #муж Надица Адемов