Извор:Фото: АТА имагес/Н. Скендерија

СЛАВЉЕ У ДОМУ ЈОВАНОВИЋА! Анђела поделила срећне вести

Извор: Нпортал

04.10.2024.

15:35

Посебан дан за породицу Јовановић!

Глумица Анђела Јовановић ужива у трудноћи, а доста времена проводи у природи на викендици својих родитлеја одакле се данас огласила.

Она често дели детаље из приватног живота на свом профилу на друштвеној мрежи Инстаграм, па је тако и овог пута открила шта њена породица данас слави.

Њеном оцу, легендарном Гагију Јовановићу, је данас рођендан. Он пуни 59 година и свој посебан дан проводи у кругу породице.

BloombergAdria.com

Овим поводом, Анђела је окачица и преслатку фотографију из свог детињства на којој је Гаги држи, а поред њих је и Бранка која се попела на клупу.

Подсетимо, Анђела чека дете са атлетичарем Михаилом Дудашем за кога се ове године удала. Пар се упознао у једној емисији где је глумица гостовала пре њега.

- Знамо се доста дуго, а званично смо се упознали пре неколико година. Претпрошле године био сам гост у једној емисији у којој је Анђела гостовала дан пре мене. Недуго након тога желео сам да видим како је прошла емисија, вратио сам ону са Анђелом и, одгледавши је до краја, схватио колико је шармантна, лепа, паметна, симпатична. Одлучио сам да јој пошаљем поруку, питам како је, шта ради - испричао је Дудаш за магазин Глориа својевремено.