Извор:Фото: Принтскрин X/moćilo/Профимедиа

ХИТ СА СВАДБЕ ИЗ СРБИЈЕ: Млади кажу "РАЗВЕДИ СЕ" - ево зашто

Извор: Нпортал

05.10.2024.

10:53

ЈОШ један видео снимак са венчања и још један призор који шокира балканску јавност.

Поред првог плеса и песме уз коју се изводи, када су свадбе у Србији у питању, у последње време музичка нумера је веома важна у још једном тренутку прославе венчања.

Како сте сигурно приметили, младенци све чешће пажљиво бирају уз коју песму ће ући у салу и 'представити се' гостима.

Углавном је то она мелодија и онај текст који их асоцира на значајан моменат у њиховом љубавном односу. ,Међутим, младожења, који је актер најновијег виралног видеа, није се водио поменутом логигом.

Да не грешимо душу, можда је и млада учестовала у избору нумере, али мале су шансе да толико прати и воли Лигу Шампиона, да би музику из уводне шпице изабрала за свечани долазак у салу за прославе.

А очигледно је да толико воли свог мужа, да му је дозволила да са звучника уместо романтичних нота иде мелодија која мушкарце асоцира на фудбал, иако је у питању класична композиција "Zadok the Priest", коју је у 18. веку искомпоновао Хендл.

Ипак, већини је прва асоцијација, ипак, популарно спортско такмичење.

"Зашто си дозовлила ову песму?"

Коментари су, разумљиво, планули у великом броју и били су прилично разнолики. Једни су поздрављали 'генијалну идеју', други осуђивали и поручивали да није био прикладан тренутак, колико год да је призор симпатичан, трећи поручивали млади да се "разведе док је време" уз питање - "зашто си дозволила"?

"Годинуи и по дана планираш вашу свадбу, али твој дечко одлучи да он бира песму за ваш улазак", "Жено, за кога си се ти удала, боље размишљај о разводу", писала је једна струја.

"Генијално и оригинално"

Друга је младожењу здушно бранила и подржавала.

"Оригинално. Свадба и треба да буде забава, а не чекирање Инстаграм трендова и 'Ако те питају'", "Геније", "Прејако, плус иновативно", "Ја сам за своју тражио 'Није живот једна жена'", наводили су други.

(Блиц Жена)