Извор:Фото: АТА имагес

"БИТНО ЈЕ ДА САМ ОТАЦ": Стугар објавио фотку с синовима

Извор: Нпортал

05.10.2024.

20:37

ГЛУМАЦ Петар Стргуар са бившом партнерком, глумицом Иваном Николић добио је сина Зарија, а пре три године тадашња девојка Оља родила му је сина којем су дали старо име од три слова – Иво.

Млађег наследника добио је убрзо након раскида са певачицом Милицом Тодоровић. Иако са мајка својих синова није остао, Стругар редовно виђа наследнике, а сада је први пут на Инстаграмуподелио њихову заједничку фотографију.

BloombergAdria.com

 

Наиме, Петар се усликао са синовима у породичном дому док их обојицу држи у крилу.

BloombergAdria.com

 

Иначе, он је једном приликом истакао да му је најважније било да се оствари као отац, те да би волео још деце.

- Моја идеја је била да добијем дете, и мени је то било важно. Породица ми је важна и моји су ме тако васпитали - причао је он и додао:

- Боже здравља, ја бих волео да имам петоро, шесторо деце, то сам од средње школе говорио, али видећемо полако.

Строг отац

Он је тада говорио о старијем сину и открио да се са бившом супругом договара око детета.

- Ми се шалтамо, дечак је, треба да се поистовети са мушком фигуром. За почетак, има ту разних техника које треба да му покажем, на пример од тога како да се окупа. Он тренира карате, иде на пливање - прича он и додаје како васпитава сина и да ли је строг тата:

- Није погрешна ни једна, ни друга метода, то што мајке размазе синове, ни очеви што су строги. Ја умем да будем строг, али нисам смарач. Може да плаче до прекосутра, али је "не" не. Мало се распилави, али нема даље. И ми се грлимо и мазимо - завршио је он у емисји на К1.