Извор:Фото: Профимедиа/Принтскрин/Јутјуб/Nikad nije kasno

Певач помаже угроженима: "Примам вас у кућу, деца приоритет"

Извор: Нпортал

06.10.2024.

08:08

ПЕВАЧ је спреман да у своју породичну кућу прими једну породицу.

Певач Ненад Богдановић Панки је након разорних поплава које су погодиле Јабланицу и околна места, понудио је помоћ.

Овај учесник осме сезоне емисије "Никад није касно" понудио је кров над главом угроженим породицама.

Он се огласио на друштвеним мрежама и рекао да је спреман да у своју породичну кућу прими једну породицу која је остала без смештаја након поплава у Босни и Херцеговини.

BloombergAdria.com

- Радо бих у своју породичну кућу у Модричи примио угрожену породицу до четири особе приоритет с малом децом или децом у школском узрасту из Доње Јабланице, док им се не санира штета, максимално до Нове године (три месеца).

- Смештај (спрат куће са две спаваће собе), храна и средства за хигијену - на мој рачун. Такође тој породици поклањам одећу и обућу мушку и женску, за децу бих купио шта треба.

- Ако неко лично познаје такву породицу, нека ми се јави на месинџер или нека ме директно споји с њима ради конкретног договора. Такође сам спреман аутом отићи по њих до Јабланице или докле је проходно и наравно вратити их кад се стекну услови. Слободно делите на вашим профилима јер тако су веће шансе да види неко коме треба. Ја заиста не знам баш никог лично из тих крајева, али верујем да ће овај пут друштвене мреже помоћи - написао је он, а многи су га похвалили због тога, а пост је шерован неколико десетина пута.