Извор:Фото: АТА имагес

ЈОВАНА ПРИСЛУШКИВАНА НА "ПИНКУ": Причали тихо, а све се чуло

Извор: Нпортал

06.10.2024.

08:16

ПЕВАЧИЦА је све признала!

Водитељка "Новог јутра" Јована Јеремић не крије да ужива у вези са бизнисменом Драганом Станковићем, а то је пре пар месеци потврдила и певачица, Оља Карлеуша.

Јована је својевремено открила детаље њиховог односа и истакла да је Драган доминантан у њиховој вези.

- У мојој тренутној вези командант је сада Драган, а ја сам пуковник, прерасла сам војника. О прошлости и прошлим везама нећу да причам. Ја време рачунам од тренутка када сам срела Драгана. Желела бих да кажем свим женама да сваки мушкарац који вам каже да сте ви његова слабост, знајте да вас не воли. Љубав није слабост, љубав није болест. Љубав је снага. Ако вам каже "Љубави моја, снаго моја" то је права љубав - рекла је Јеремићева.

BloombergAdria.com

- Мени Драган баш тако говори и пише. "Звездо моја", "Сунце моје", "Снаго моја". Е то је права љубав, здрава љубав.

На ову изјаву Јеремићеве надовезала се певачица Оља Карлеуша која је признала да јеприслушкивала телефонски разговор Јеремићеве и Драгана.

BloombergAdria.com

- Малопре у шминкерници сам чула део њиховог разговора. Јована је причала онако тихо, да се не чује, али сам се ја потрудила да чујем. Буквално су тако говорили једно другом, тепали су једно другом, слатким речима и тоном и ту се њихова права љубав стварно видела - рекла је Оља.

(Пинк)