Извор:Фото: АТА имагес

МЕЛИНА КРИЛА: "Побегла сам од куће и вратила се трудна"

Извор: Нпортал

06.10.2024.

12:25

"МОЈА породица није ни стигла да реагује јер сам ја то одлучила преко ноћи. "

Љубавна прича Хариса и Мелине Џиновић почела је 2002. године, али је сада окончана разводом.

Певач је упознао 30 година млађу Мелину док је била на трећој години студија у Сарајеву, а на почетку њихове везе много се причало о томе како су јој родитељи бранили да буде са њим због огромне разлике у годинама.

- Моја породица није ни стигла да реагује јер сам ја то одлучила преко ноћи. То никада није била тема разговора јер сам ја побегла. Отишла сам за Париз код Харија и никада се више нисам вратила кући - испричала је Мелина Џиновић у једном интервјуу.

BloombergAdria.com

Кући се вратила у породични дом трудна

Модна креаторка вратила се у породични дом када је већ била у другом стању са ћерком Ђином.

- Ми смо се враћали из Француске и пролазили кроз Загреб када је Мелина била у поодмаклој трудноћи. Сели смо и попричали, све је било океј, једино што је њен тата пожелео црног вина, па га је жена шутала испод стола и говорила му: “Немој више”, а он на то каже: “Што, кад је вино к’о боровница?” - испричао је Џиновић својевремено.

BloombergAdria.com

Иако су у почетку били сумњичави према новом зету, Мелинини родитељи убрзо су прихватили певача као рођеног сина.- Они су се одмах “заљубили” у њега. Сваки родитељ који види да му је дете срећно с неким не може ту особу да гледате кроз било коју другу призму. Дошли смо до тога да више воле њега него мене. Понекад ми то мало и засмета, али Хари је њихов љубимац.

(Блиц)