Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ RTS TV serije - Zvanični kanal, Антонио Ахел/АТА имагес

КО ЈЕ СУПРУГА ТРОИЦКОГ? Фатална глумица из филма Монтевидео

Извор: Нпортал

06.10.2024.

16:08

ВИКТОР Троицки, селектор Дејвис куп репрезентације Србије, у браку је са Александром Ђорђевић, а мало ко се сећа коју лепотицу је пре ње волео.

Виктор Троицки одувек је важио за миљеника жена, а спортиста већ 8 година ужива у браку са Александром Ђорђевић која је срца публике освојила улогом Бразилке у филму "Монтевидео".

BloombergAdria.com

На кастингу се, према њеним речима, показала боље од девојке рођене у Рију.

BloombergAdria.com

- На кастинг сам се пријавила на позив људи из филма који су ме видели у неким рекламама. Препоруку су добили у мом родном Параћину, где је кастинг и одржан, а где је добар део филма и снимљен - рекла је својевремено Александра о улози у другом делу филма.

- Одмалена су ме мешали с Бразилкама и Јужноамериканкама, тако да и не чуди што су се одлучили баш за мене. Била сам јако срећна - додала је тада.

Александра се 2016. године удала за познатог српског тенисера Виктора Троицког, а у последње време немамо прилике да је виђамо у толико провокативним издањима, какво је било оно из остварења Драгана Бјелогрлића.

Она и Виктор су прво добили ћерку Ирину, те нису крили срећу што су постали родитељи. Три године касније на свет је донела наследницу Дарију.

#Виктор Троицки #тенисер Виктор Троицки #манекенка Александра Троицки #Александра Троицки #спорт #тајм аут #филм Монтевидео