Извор:Фото: Профимедиа

Мадонин млађи брат пронађен мртав

Извор: Нпортал

06.10.2024.

21:20

МАДОНИН млађи брат преминуо је у 63. години, преноси Тхе Сун. Тужну вест потврдио је његов публициста. Како неки страни медији извештавају, узрок смрти је тумор, али ови наводи још увек нису потврђени.

Поп икона је имала компликован однос са братом, а он се посебно нарушио након што је Кристофер објавио мемоаре у којима је изнео шкакљиве детаље из породичног живота "Лифе wитх мy систер Мадона" ("Живот са мојом сестром Мадоном") из 2008.

BloombergAdria.com

Вест о Кристоферовој смрт долази након што је њихова маћеха преминула 24. септембра после краће борбе са тумором. Кристофер је радио као дизајнер, редитељ и уметник.

Одрастање у Мичигену

Некада је био у веома блиским односима са сестром, а своју каријеру је почео као асистент звезде у успону. Био је уједно и Мадонин стилиста, уметнички директор и стилиста. Одрастали су заједно у Мичигену, учећи да плешу једно уз друго.

BloombergAdria.com

Међутим, када је написао мемоаре у којима је изнео сав "прљав веш", то је створило раздор у њиховом односу. Он је тада звезду и хитмејкерку познату по надимку "Материал гирл" назвао - "девојком из средње класе, која је пропагирала причу да је доспела на Тимес Сqуаре са једним паром балетских ципела и 35 долара у џепу".

Како је у књизи тврдио, ово је "чиста митологија и како постаје успешнија, тако њена животна прича све више постаје митолошка".

BloombergAdria.com

Мадонин старији брат, Ентони Чиконе преминуо је прошле године, у 67. години живота. Он је живео као бескућник, а како је тврдио, породица му је окренула леђа након што се одао пороцима.