Извор:Фото: АТА имагес

"Срамота је бити дебео" - Секи муж променио стил живота

Извор: Нпортал

07.10.2024.

09:45

ПЕВАЧИЦА је у више наврата говорила о својој борби за потомство што је укључило и драстичне промене у начину исхране..

Сека Алексић и Вељко Пиљикић већ 16 година живе у складном односу пуном љубави и поштовања, а као круна њихове заједнице на свет су дошли синови Јован и Јаков који данас расту у преслатке дечаке.

BloombergAdria.com

 

Фолк звезда Сека Алексић већ дуги низ година у самом је врху музичке сцене, а својим бритким језиком не либи се да изнесе мишљење о друштвеним проблемима и појавама са којима се сусрећемо из дана и дан.

Сваки брак са собом носи и слатке муке, а управо је Сека у емисији на Хyпе ТВ открила како се Вељко борио са њеним карактером на почетку романсе, али и са вишком килограма са којима певачица кубури годинама.


- Тад ме је страшно увредила та реченица, али са друге стране Вељко је био у праву. Рекао ми је: Срамота је да будеш дебела, ти си прелепа жена, конструкција твог тела је савршена, ти имаш облик као пешчани сат, зашто га немаш, зашто се гојиш, зашто једеш неконтролисано, мораш да почнеш да тренираш да се храниш здраво, јел хоћеш да рађаш децу, онда се посвети здравом животу - испричала је Сека отворено интиман разговор са Вељком.

Како је певачица истакла, Вељко је у три секунде изустио велику истину која је у тренутку јако погодила.

BloombergAdria.com

 

- Он је то рекао у три секунде и онда је почео да ради нешто друго, а ја сам остала и помислила зашто је он онда са мном? Тај што сам мислила ко зна зашто је са мном, са мном је ево већ 16 година - била је отворена фолк звезда.

Управо та реченица била је велики подстрек да Сека донесе одлуку да тренира и то ни мање ни више него седам дана у недељи.

- Имала сам период у животу када сам њему хтела да докажем да могу да тренирам. Тренирала сам од понедељка до понедељка и изгледала сам као најмишићавији мушкарац у теретани - рекла је Сека Алексић.

Хелло