Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"ДА СЕ ГУБИШ ИЗ МОГ ЖИВОТА": Снежана се посвађала са Вањом

Извор: Нпортал

07.10.2024.

09:50

ПРАВА драма између пара је настала на аеродрому.

Певачица Снежана Ђуришић је јуче виђена на аеродрому "Никола Тесла" видно нервозна, након што ју је њен сапутник, цењени гинеколог Вања Милошевић оставио испред лифта и јурио испред ње. Није марила за присуство медија. 

Снежана је била са још једном особом. Свађа је ескалирала јер је њен партнер све време ишао испред ње, а не руку под руку са њом, те је она ишла одвојено са младићем који је био са њима. Вања је ушао у лифт док је Снежана чекала следећи.

Певачица је понављала да је сачека, а Вања није марио. То ју је још више изнервирало. 

Ишла је за њим, док је он корачао ка аутомобилу и понављала му је "стварно је страшно", док је показивала руком према њему, а када се приближила колима дала је кофер пријатељу и рекла:

BloombergAdria.com

 

- Па, ето, шта је било. Са мном неће моћи. Све ти ј****, хоћу да се покупиш и губиш из мог живота, да нестанеш. То неваспитање... - рекла је наводно Снежана, док јој је момак који је био поред ње рекао да спусти лопту због медија, а она је нервозно рекла:

- Шта немој пред њима, па они су видели да ја излазим из другог лифта. Видећеш да ће све да се види - рекла је Снежана, након чега је ушла у аутомобил, а њихова расправа и даље је трајала те су се упутили ка породичном дому.

(Ало)