Извор:Фото: Профимедиа

"Мојих органа је све мање,није ми остало још пуно од живота"

Извор: Нпортал

07.10.2024.

10:37

ЕЛТОН ЏОН се полако опрашта од сцене, публике али и живота..

Музичка легенда који је у марту напунио 77 година повукао се са турнеје прошлог лета након што је завршио своју светску турнеју "Фаревелл Yеллов Брицк Роад", нежно се захвалио свима који су га подржавали током његових здравствених борби. Певач је поменуо различите органе и делове тела које је уклонио.

BloombergAdria.com

 

- Да будем искрен, није много од мене остало. Немам крајнике, слепо црево. Ја немам простату. Немам ни десни кук ни лево колено ни десно колено. У ствари, једино што ми је остало је мој леви кук. Ја сам још увек овде, али претпостављамд ами није остало још много живота.Не могу да вам захвалим довољно, ви сте људи који су ме направили - рекао је Ентони гостујући у једној емисији.

BloombergAdria.com

 

На годишњем филмском фестивалу, Елтон је такође одушевио присутне фанове својим невероватним вокалним умећем док је изашао на сцену дирљивим наступом.

Добитник Гремија је такође одао почаст свом супругу Дејвиду Фурнишу и њиховим синовима Закарију и Елијаху што су га учинили "најсрећнијим човеком на свету".

Рекао је публици да "никада није осећао срећу" као што се сада осећа и објаснио је своју одлуку да се повуче.

- Као што знате, одлучио сам да престанем са турнејама јер имам 77 година, урадио сам све што је требало да урадим, да свирам. ја сам успео. Био сам тамо и урадио сам то - рекао је те додао:

- Још увек морам да направим места јер ћу и даље имати музику у свом животу. Али најважнија ствар у мом животу су Давид, Закари и Елија, и моја породица и моји пријатељи. Пронашао сам утопију и тако сам одушевљен.