Извор:Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Baka Prase

ЛЕПА БЕСНА ЗБОГ ЈК: Срамота је то што прича!

Извор: Нпортал

07.10.2024.

12:06

ЛЕГЕНДА народне музике Лепа Лукић огласила се након што је Јелена Карлеуша проговорила о њеној наводној афери са Баком Прасетом, по свему судећи, у жељи да се нашали са јутјубером.

Дуго најављивани лајв између популарног јутјубера Бака Прасе и музичке звезде Јелене Карлеуше дефинитивно није прошао непримећено.

Међутим, оно што је шокирало јавност јесте неочекиван обрт на самом почетку преноса. Карлеуша је изнела тврдње о интимној вези између Бака Прасета и једне старије певачице са домаће јавне сцене, што је изазвало бурне реакције међу гледаоцима.

Након шокантних тврдњи Јелене Карлеуше о наводној интимној вези Бака Прасеа са познатом певачицом Лепом Лукић друштвене мреже су буквално експлодирале. Многи су изразили шок и неверицу, док су други тражили додатне информације и потврду ове вести, а сада је о свему проговорила и Лепа.

BloombergAdria.com

 

- Ма шта ме брига за то, нећу да причам, много знам шта она трабуња, откуд знам ко је био код мене. Боли ме д*пе! Не знам о коме прича! Шта ја знам ко седи около, немам појма то. Боли ме д*пе, шта ја имам од тога шта је, је л' треба да се свађам са њом, прескочите то! Је л' треба ја да то коментаришем сада? Нисам ја у том свету! Само сада треба да се нервирам! шта ја треба да кажем сада? Ја њу нисам видела на телевизији три године, а нисам је ни срела. Баш ме брига шта она има да каже! Цеца је паметна, шта год да се пише, она не коментарише ништа. Ја поштујем свакога ко пева, ја никада не бих рекла за колегу нешто лоше! Срамота је што прича, ако хоће да буде у жижи интересовања - поручила је Лепа Лукић.

- Певачице причају да ти немаш проблем са потенцијом. Старија певачица ми је рекла. Биле смо на сахрани, рекла ми је да сте имали нешто и да је то било добро искуство - рекла је Карлеуша, откривајући да јој је на једној сахрани старија певачица признала како је имала интимни однос са Јутјубером, а потом је рекла и да је реч о Лепој Лукић.

(Република.рс)