Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Информационное агентство БелТА, Танјуг/АП

ЛУКАШЕНКОВ БРЕНД: Продају се мајице са његовим цитатима

Извор: Танјуг

18.12.2021.

17:56

У МИНСКУ је данас отворена продавница у којој се могу купити мајице и дуксерице са популарним цитатима председника Белорусије Александра Лукашенка.

Продавница „Први“ је почела са радом у једном од највећих тржних центара у Минску који се налази преко пута резиденције белоруског председника - Палате независности, пренео је Спутњик. https://www.youtube.com/watch?v=qAv3cWNiE8c

Први купац је добио на поклон чоколаду „Председник“.

Одећа је у основним тоновима - црној и белој боји и произведена у белоруским компанијама. Цене су релативно приступачне, мајица кошта осам долара, а дуксерица 16 до 18 долара.

На отварању продавнице су присуствовали државни функционери,међу којима министар за информисање, помоћник председника, као и представници бизниса.

Идеја да се крилатице Лукашенка нађу на одећи потекла је од новинара који су раније председнику Лукашенку поклонили мајице са његовим цитатима. https://www.youtube.com/watch?v=KoWj05wvQoo

Највеће интересовање су изазвале мајица са натписима „Не дам вољену“, „Чињенице на сто“ и „Председници не постају, председници се рађају“.