Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел, Јутјуб принтскрин/Klix.ba

НИЈЕ МИ СИНЕ ЖАО КУЋЕ: Брена апеловала за помоћ унесрећенима

Извор: Нпортал

07.10.2024.

14:29

ПЕВАЧИЦА Лепа Брена рођена је у Тузли. Одрасла је у Брчком, а отац Абид и мајка Ифета су јој омогућили скромно и безбрижно детињство.

Читав регион потресен је данима због елементарних непогода које су задесиле Босну и Херцеговину. На ову тему огласила се и фолк звезда Лепа Брена, која је родом из Босне и Херцеговине. Она је својом објавом на Инстаграму привукла доста пажње.

Брена се огласила познатим цитатом.

- Није ми, сине, жао земљишта, нити куће... Жао ми, сине, што немам више времена да градим нешта ново, а гдје проживјети ово што ми је остало... - пише у цитату који је објавила апелујући за помоћ становништву Босне.

BloombergAdria.com

 

Иначе, Брена је рођена у Тузли. Одрасла је у Брчком, а отац Абид и мајка Ифета су јој омогућили скромно и безбрижно детињство.

Веома је везана за свој родни крај, и често га посећује.

Подсетимо, Жељко Самарџић одржао је наступ у Посушју, у Босни и Херцеговини, а свој хонорар је дао у хуманитарне сврхе за пострадале у Јабланици, док су Јелена Карлеуша и Бака Прасе све прикупљене донације током синоћњег лајва на Јутјубу упутили на адресе оних којима је помоћ сада најпотребнија.