Извор:Фото: АТА имагес

НИЈЕ ДЕТАЉИСАЛА: Снежа се огласила после свађе са Вањом

Извор: Нпортал

07.10.2024.

14:48

ПЕВАЧИЦА Снежана Ђуришић, огласила се после јучерашњег инцидета на аеродрому "Никола Тесла" са својим изабраником, доктором гинекологом Вањом Милошевићем.

Снежана Ђуришић прва је дошла на данашње снимање музичког такмичења "Звезде Гранда", а њен изабраник ју је довезао. Тако да се може рећи да је међу њима све у реду.

Певачица није била расположена да прича о детаљима сукоба, па  је само кратко прокоментарисала: 

BloombergAdria.com

 

Они су се у међувремену помирили, па ју је Вања и довезао на снимање.
- Као што видите ништа се није десило - рекла је кратко Ђуришићева.

Подсетимо, Снежана је недавно била гост на Курир телевизији у емисији "Пусти бригу" када је њен партнер у видео прилогу открио како је почела њихова љубав.

- Ми смо се заправо први пут видели пре много година, али тада нисмо имали никакав контакт. Тек после двадесетак година, случајно смо се срели на једном месту, препознали се, и од тада је Снежана постала важан део мог живота. Она је права особа која лечи душу, права је мелем - рекао је Милошевић у свом емотивном обраћању.

BloombergAdria.com

 

Снежана тада није крила емоције, те се захвалила свом партнеру за подршку коју јој пружа: 

- Подршка ми је изузетно важна, поготово у послу којим се бавим, а мислим да је у свим професијама битна подршка породице, касније партнера. Ми смо заједно скоро седам година, и ја сам захвална што имам неког ко ми пружа такву подршку - изјавила је Снежана, осмехујући се.

(Курир)