Извор:Фото: Д. Миловановић/Antonio Ahel/ATA Images

"Била заљубљена у другог, кад сам је пољубио - ударила ме!"

Извор: И. Чолаковић/К. Филиповић

07.10.2024.

15:20

"ЈА сам је пољубио у главу, јер сам био заљубљен у њу."

Глумац Андрија Милошевић гостовао је у седамнаестој епизоди емисије "Бинџ" у којој је говорио о свом детињству, одрастању, каријери и приватном животу, али је са нама одиграо и неколико игрица.

Једна од њих је била одговарање на лексиконска питања, од чега смо најзанимљивији одговор добили када смо га питали како је изгледао његов први пољубац.

BloombergAdria.com

- То је било у основној школи. Звала се Сандра. Била је много слатка. Имала је црну косу. Ја сам је пољубио у главу, јер сам био заљубљен у њу. Али нисам само ја, него и мој најбољи друг Дадо Церовић. Међутим, он је био популаран тад у школи. Имао је неке велике, плаве очи и свирао је гитару, ипак је имао предност у односу на мене. Сећам се, ја сам Сандру нешто мало пољубио у главу и она ме је шинула неким дневником. Ударила ме у главу неком књигом. Ето то ми је први пољубац давно заборављен - рекао је Андрија у емисији "Бинџ".

Цео интервју са Андријом можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...