Извор:Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Baka Prase

ЈК РЕКЛА ДА ЈЕ БАКА БИО СА ЛЕПОМ "Увалила ми је,она је баба"

Извор: Нпортал

08.10.2024.

11:33

ЛАЈВ у којем су се гледаоцима обратили певачица Јелена Карлеуша и јутјубер Баке Прасе изазвао је хаос како у медијима тако и на друштвеним мрежама, али и у животу легенде народне музике Лепе Лукић, будући да су је јавно поменули у једној несланој шали

Јелена је рекла да је чула да је Бака добар у кревету, као и да је ту информацију чула од старије колегинице Лепе Лукић. Јутјубер је у новом укључењу рашчистио ствар везану за Лепу Лукић.

- Кунем се, нисам имао ништа са Лепом Лукић. Чуо сам за Лепу Лукић, али нисам знао како изгледа, мислио сам то је нека нека риба, а оно баба. Респект за бабу, у годинама жена, али тебра Карлеуша је мени баш увалила... Као због коцке, после сам сконтао - рекао је Бака Прасе.

Подсетимо, Лепа је потом запретила и тужбом. 

BloombergAdria.com

 

- Јао немојте молим вас, зар треба да коментаришем ту глупост? Нисам је видела пет година, нити је чујем нити је виђам. Ни на телевизији је нисам ни чула ни видела, нити сам је негде срела. Не дружим се са њом, не потцењујем, него нису моје године и њене исте - рекла је Лепа и запретила тужбом.

- Тужићу је суду! Нећу да је коментаришем, нигде је нема, хоће да се закачи за мене. Идем сад код адвоката - запретила је краљица народне музике.

BloombergAdria.com

 

Јелена је причајучи са Богданом рекла да певачице причају да нема проблем с потенцијом.

- Старија певачица ми је рекла. Биле смо на сахрани, рекла ми је да сте имали нешто и да је то било добро искуство и да си обдарен - открила је Карлеуша, али и након Бакине молбе да не говори јавно, она је то учинила и именовала Лепу Лукић.